Over Leeloop

Leeloop is ontwikkeld om een besmetting met hoofdluis op een natuurlijke manier te helpen voorkomen. De haarelastieken werken niet als het wordt gebruikt bij iemand die al besmet is. De elastische haarelastieken, bewerkt met een unieke mix van zorgvuldig geselecteerde 100% natuurlijke oliën beschermt kinderen direct tegen hoofdluis, zonder dat er aan de hoofdhuid enige irritatie of haar schade ontstaat. 

Kinderen die gewend zijn zelf hun haar vast te maken, kunnen na het eerste gebruik en een uitleg de haarelastieken zonder hulp van een volwassene dagelijks gebruiken. De werking van een Leeloop haarbandje is ruim 2 weken. Zo geeft dus een compleet set 2 maanden bescherming tegen hoofdluis! Een gesloten verpakking behoudt zijn preventieve werking voor de periode van 2 jaar.

 

Stap voor stap Leeloop gebruiken

1. Controleer of uw hoofd of dat van uw kind 100% hoofdluis en neten vrij is voordat u Leeloop gaat gebruiken.

2. Het haar moet droog zijn voordat u de haarelastieken kunt aanbrengen.

3. Open de afzonderlijke verpakking met een haarelastiek. 

4. Rek de Leeloop haarelastieken ongeveer 3 seconden uit. Door deze handeling komt de formule vrij, die verzegeld zit in de vezels van de haarelastieken, en wordt uw haarelastiek geactiveerd.

5. Maak staarten, vlechten of knotjes van het haar en zet deze vast met de haarelastieken. 

 

 

 

Voor meer informatie: www.leeloop.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »